Kennis & ervaring

Maarten is breed ontwikkeld en breed geïnteresseerd.
Gedreven en doelgericht. Operationeel en organisatorisch sterk in met name zakelijke dienstverlening, groot- & detailhandel.

 

Huidig:


Recente projecten:


Intentie & ambities

MJ WORKS onderscheidt zich door realistische sales-, marketing- en managementondersteuning te bieden aan klantgerichte ondernemingen.

MJ WORKS streeft naar succesvolle dienstverlening en het geven van realistische en bruikbare adviezen.
Zorgvuldig en integer. Onafhankelijk en objectief.

De klantwens staat centraal. Met onze diensten willen wij bedrijven en organisaties helpen hun waardevolle klanten voor langere tijd aan zich te binden.​

 

 

Tevreden klanten

Klanttevredenheid wordt bepaald door het verschil tussen zijn ervaringen met de organisatie (het product, de dienst, de contacten, de service, etc) en de verwachtingen die hij daarvoor heeft.​
Management gebaseerd op customer feedback is van belang.

MJ WORKS richt zich op organisaties die hun klant en klanttevredenheid centraal stellen. Kleine en middelgrote ondernemingen die hun langer bestaande, of juist nieuwe processen en dienstverlening willen laten toetsen en/of verbeteren. 

 

 

Klantgericht is een bedrijfscultuur
Een betere marktfocus vraagt om verandering van gevestigde structuren en culturen. Een klantgerichte organisatie is gericht op het creëren en bevredigen van klanten door continue gerichtheid op hun behoeften en wensen. Uw markt verandert, de wensen van uw klanten veranderen; uw gehele organisatie moet de bereidheid hebben zich te blijven aanpassen. Alles waarmee de klant in aanraking komt, moet aan zijn wensen voldoen. Klantgerichtheid biedt perspectief op meer rendement en een grotere continuïteit. Stel klanttevredenheid als hoogste doel !

 

 

Keuzes maken
Welk soort klanten wilt u wel en welke wilt u niet bedienen?
Op basis van klantbehoeften, klantwaarde, de doelgroepkeuze van de concurrentie en uw eigen mogelijkheden nu en in de toekomst legt u dit vast in uw strategie.
Dan volgt de marktbenadering. Hoe bedient u de klantsegmenten, met welke producten en diensten, tegen welke prijs, hoe vult u de relatie met de klant in, welke service levert u en met welke emotionele positionering (imago / branding).


MJ WORKS helpt zodanig dat de prestaties van ondernemingen zo goed mogelijk aansluiten hun missie en visie.

 

Als ervaren marketing en sales specialist is Maarten (1966) in staat effectief te communiceren met zowel uw medewerkers, klanten als leveranciers.

Doortastend, praktisch ingesteld, met het vermogen om zich zeer snel aan nieuwe omgevingen aan te passen, optimistisch, ondernemend en resultaatgericht.
Analytisch sterk, betrouwbaar en hands-on. Een sparringpartner en relatiebeheerder waarbij begrippen als succesvol, loyaal, eerlijk en partnership van belang zijn.

Mede dankzij zijn eigen ervaring als zelfstandig ondernemer en rol als ondernemersbegeleider weet Maarten om te gaan met de grillen van de markt en klant. Maarten is in staat snel en effectief uw business- en verkoopstructuur te doorgronden, te analyseren en optimaliseren.

we improve your business

Maarten Jonges

 

 

                 MJ WORKS biedt sales-, marketing en managementondersteuning aan kleine en middelgrote ondernemingen.

MJ WORKS | Ardennen 32  3831 EX  Leusden | +31 653 623 533 | maarten@mjworks.nl